25ste MBO•krant

Vers van de pers: de 25ste MBO•krant. De eerste krant rolde in november 2008 van de persen. Met daarin vooral artikelen die de scholen ‘inspireren en ondersteunen bij de invoering van de competentiegerichte kwalificatiestructuur’. Bladerend door de eerste 12 pagina’s van de krant kom je koppen tegen als ‘Nieuwe gespreksronde over invoeringsplannen’, ‘Examenprofielen op proef’ en ‘Onder één dak werken aan cgo.’

De invoering van cgo is inmiddels afgerond. En daarmee is ook de insteek van de MBO•krant veranderd. De krant is nu van en voor mbo-docenten. De krant volgt kritisch de belangrijke ontwikkelingen binnen en buiten het mbo en onderzoekt wat dit voor de onderwijspraktijk betekent. Zo opent deze ‘zilveren’ krant met het langverwachte antwoord van minister Bussemaker op de invulling van de onderwijstijd en de reacties hierop van diverse partijen. Verder veel aandacht voor het lerarenregister, passend onderwijs, Taal en Rekenen en examinering.

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Delicious
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • RSS
  • Email
  • Print

Reageer

Leuk dat je een reactie wilt achterlaten! Houd er wel rekening mee dat alle reacties eerst gecontroleerd worden.

XHTML: Je kunt de volgende tags gebruiken:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


twee + 3 =